torsdag 1 september 2011

Goderafton!

Så va det kväll igen. En mycket harmonisk sådan. Jag kom hem från jobbet... solen sken, barnen va glada... hungriga på både pannkakor och lek... Jag va mest sugen på att få bort alla vissna och trista blommor - vad är det att vänta på? Nej, bort med allt halvdött och fram med nåt mera fräscht. Jag tog en tur på torget idag och inhandlade lite ljung... det är trevligt. Planterade och städade bron... jäklar va rent det blir med högtrycken. Känns lite mer välkomnande nu än innan... va rätt rörigt med saker som är på väg nånstans men råkat mellanlanda på bron.

När jag ändå va på gång med den så blåste jag av bilen också - den va full med insekter och grusvägs-dynga... Efter en rejäl omgång med både fälgtvätt, insektstvätt och super-wax-schampoo så glänser min fina bil som den ska.

Gräset växer också än fast vi hamnat i första höstmånaden.... tur att jag har en duktig kille som klipper - Axel gör ett kanonjobb.

Att vara kund - del 2
Idag gjorde jag ett besök till Teliabutiken... skulle kolla om min HTC möjligen skulle bli utskriven från sjukan... MEN killen i kassan - vi kan kalla honom Mr-Ny på jobbet, sökte och sökte i datorn... hummade lite och sökte igen
- Nja, det verkar som att den inte är klar eller så ligger den bland alla våra mottagna varor som vi inte packat upp... Det kan ju ta lite tid eftersom det är semestertider...
Åh va förvånad jag blir... den har ju bara varit på lagning i över 2 veckor såååååååååååå jag kan väl vänta en vecka till, SEMESTERTIDER???  - Finns det ingen service nu för tiden??  Ännu ett ställe med "pigg personal" Ja ja... jag får väl hoppas på att den dyker upp innan jul! Det mest komiska under mitt besök va att det kom en sorts chef och frågade "mr ny på jobbet" om han kunde jobba imorgon... de dividerade hit och dit och det kändes som deras konversation va rätt privat... å där stod jag. Finns det inget litet kontor bakom butiken som de kan diskutera såna frågor... ?? Man känner sig rätt överflödig.

Dagens Robinson program vet jag inte vad jag ska säga.... folk fortsätter att vara sååå dumma. HUR kan man söka till ett program som går ut på svält, tävlingar och regler som ändras hit och dit OM man inte gillar att tävla... eller bli utsatt för oväntade saker?? Nåväl - vad brukar man säga... - agnarna sållas från vetet - på nåt vis så är det ju dessa knasbollar som gör programmet - vad skulle man annars irritera sig över?!
Grabbarna sover - jag slappar till Breaking news med Filip och Fredrik och ett fotbad - nu blir det sängen och smörjning av fötterna - JAG tror förbaske mig att fotkrämen fungerar... ett strålande resultat efter tre dagar... WOW!!

Slutsurrat för idag!

Inga kommentarer: