söndag 4 september 2011

Söndagskväll!

Så har ännu en helg gått - Nu är det bara att ladda för en ny vecka. Vet inte riktigt vad som står på schemat men jag antar att det är full huggning.

På hemmafronten är det iaf operation köra sopor... våra sop-sorterings flak är här den här veckan så det gäller att ligga i. Ikväll åkte jag och Axel med papper, plast och glas... blir ju hur mycket som helst. Nu har jag laddat en massa andra saker i garaget som ska iväg. Lika bra att passa på när man kan bli kvitt en massa rat. Jag kan inte annat än säga att jag saknar de gröna containrarna som fanns förr... då gjorde man en rensning när andan föll på. Fast för miljön så är nog detta det bästa.

Jag har börjat med en röjning i mitt kontor också... det har blivit nån sorts av skräprum... gillas inte. Nu ska här bli ordning - Kan någon förklara varför man spara på betalda räkningar från 2007?? Ja, vad vet man, kan ju va bra att veta hur många tusen man betalat till Eon och till Telia... eller inte... Ja, hur som helst så arkiverar man en hel del onödig och nödvändigt... Den här veckan ska jag fortsätta med mitt röj och rensande... Barnen växer ju så det knakar - upptäcker kläder som är på tok för små... här ska packas och skickas vidare till nån som har ett barn i rätt storlek som kläderna.

MEN nu ska här inte göras någonting alls... nu ska jag gå och lägga mig. God natt!

Inga kommentarer: