onsdag 16 mars 2011

Vilken morgon!

Strålande väder - en riktig vår-vinter dag! Nu ska Axel på skolan och jag ska invänta mitt förmiddags-arbetssällskap. Pär och jag ska jobba vidare med utvecklingsplanen. Rickard kom hem från Grönfjäll igår men har dragit till Önskans fjäll idag... kommer väl hem till lunch!

Här är det fortfarande kaos sen vår lilla semestertripp. Tvättstugan är överfull, grovingången full, diskbänken full av saker som ska tillbaka till husvagnen... Snart snart så ska nog allt vara på plats men det kanske inte är så konstigt att man inte hinner nåt. Man tror att dagarna blir längre så här års men på grund av jordbävningen i Japan så har jordklotet börjat snurra snabbare enligt NASA - Dagarna blir alltså 1,8 mikrosekunder kortare. Tror tusan att man får stressa ihjäl sig!
Nja, det är nog inte det som det beror på, jag har varit jättetrött de här dagarna och har fortfarande ont i skallen toppat med en grads feber till å från. Jäkla konstig förkylning!
Men va är väl det att klaga på - såg på tv igår om hur de stackars Japanerna har det - Vilken katastrof. Tänk att få order om att hålla sig innomhus på obestämd framtid - måste man gå ut så bör man duscha när man kommer in igen för att få bort eventuell strålning...
Kärnkrafen är livsfarlig - det har jag propagerat för ända sen jag va aktiv (1986 - 1996) i CUF, Centerns Ungdomsförbund. Att den blivit säkrare med åren kan nog stämma men problemet är ju när det händer nåt sånt här eller vart kärnavfallet ska placeras... Att gräva ner det lååång i ett berg tror jag inte på, det dyker liksom upp ett uttryck i mitt huvud " De som göms i snö kommer upp i tö"

Nu ska jag kasta in en tvätt kasta ut en matta, hälla upp en kopp kaffe och sen så är man på banan även denna dagen...

Längtan till sommar, och längtan till kusten!
Ajöss!

Inga kommentarer: