torsdag 24 mars 2011

Grattis Lovisa!

Ännu en dag i raketfart. Jobbat och stått i - lyckats med en hel del bra saker så jag känner mig nöjd med veckan. Nu är det helg!!
Kom hem och stekte plättar till middag - inte så smart med tanke på att det är VÅFFELDAGEN imorgon å då måste det gräddas våfflor... men det kan vi nog stå ut med.
Sen bar det iväg till bibblan där det vankades buffé - ost, kex och cider... jättemumsigt. Bra jobbat av de som fixat det så fint. Vi fick även höra hur vi ska göra med våra trädgårdar - Trädgårdsingenjör Emelie Sellin hade ett föredrag på en halvtimme.
Föreläsningen i korthet:
  • Va ego - gör Din trädgård som DU vill ha den - skit i vad andra tycker.
  • Gör en klippbok med sånt som ser fint ut - ids man inte göra allt i sin egen trädgård kan man alltid drömma när man tittar i klippboken
  • NJUT - kom ihåt att njuta av stunden.
  • Trädgårdsplaneringen kan börja redan mitt i vintern.... det kommer en vår och framförallt en sommar.
  • Lyssna på fågelkvitter och takdropp - NJUT!!

En trevlig stund på Biblioteket i Skorped. Alla som hade annonsen från 7an med sig fick en tygkasse... BRA - nu har vi nåt att bära hem alla våra låneböcker i en snygg väska!

Vi hann även med att gå på kalas idag - Lovisa Näsström fyllde år så där fick vi även mumsa i oss en massa godsaker. Nu är det återigen kväll och man kan konstatera att en kväll kan gå ganska fort när man har ett fullspäckat schema!!

Natti natti!!

Inga kommentarer: