tisdag 29 mars 2011

Med en doft av diesel!

Idag när jag skulle hem fick jag äran att testa diesel tricket... tur att man är händig och med lite mek och spill så kunde jag köra hem i vanlig ordning! Nu längtar jag efter en ny Volvo V70...

Här skiner solen, en härlig vår/vinterdag. Barnen är på gympa och minorer så jag har det otroligt lugnt och tyst här i 50 minuer till.

Mina biscottisar blev riktigt goda. De har nog torkat klart i ugnen nu så det är bara att stoppa dem i nån fin burk. Jag ska nog baka nåt mera ikväll - en marängkaka tror jag att det blir, men än har jag inte börjat så vi får väl se.
Imorgon är jag ledig och då ska jag fylla i lite papper som måste göras och sen får jag väl se vad jag hinner. Ska bli skönt men en dag i mitt eget tecken!! Onsdag brukar innebära hockeyträning men det är ju slut på det så det blir inte ens en sväng till Bjästa även om jag egentligen borde tagit en sväng dit... Mitt hår växer så det knakar, ska beställa en klipptid men har inte riktigt bestämt när jag ska passa in det. Har hört att min färgnings-expert till moster ska till fjällen... men frisören är väl hemma iaf... å han kan ju också färga förstås!!

Mätt å nöjd är jag iaf - farmor bjöd på god middag idag - två rätters - räkmacka i förrätt och lax och potatis... jag fick även kaffe så jag känner mig ganska så snäll.

Japp - så ligger det till hos oss!

Inga kommentarer: