onsdag 2 mars 2011

Goood moorning!

En ny dag och en ledig dag. Vaknade och kände en brännhet kille bredvid mig. Nils har feber. Stackarn - igen - tur att mamman är hemma! Fick ett brev häromdagen om anmälan till 6-års verksamhet - min lilla kille har blivit stor... hjälp, vart tog mina små-barn vägen??

Idag ska vi bara ta det lugnt. Röja upp här hemma - stryka bort lite tvätt och få ordning i kaoset. Känns som det varit fullt upp några dagar.
Igår blev det en promenad efter middagen. Rickard for på föräldramötet på skolan och jag låg i soffan och kollade in Modo matchen - hm, kunde väl ha gått lite bättre om man fått önska.
Kände mig kurig och ont i huvudet men det berodde nog på att jag va så himla trött bara. Idag känns det bättre som tur är.
Dags att ta tag i strykningen och sen kasta ut mattorna för att sen ta en sväng om med snabeldraken!!

1 kommentar:

Mia sa...

Ha - vi fick åxå den inbjudan till skolan, så jag lekte emd tanken, kanske vi ska tacka nej o låta honom gå på dagis ett år till.... tro var han hamnar då, med det fokus de har på "5-årsgruppen, som snart ska in i skolan"... Jag tror inte det blir nåt alls av det, men det kändes lite kul bara för att alla RÄKNAR med att man ska tacka ja... Kramiz