lördag 26 mars 2011

Sista träningen!

Så är det då ännu ett vårtecken att bocka av... sista träningen i Bjästa för den här gången. Nästa gång vi snörar på oss skrillorna så är det höst igen.
Det va en rolig träning, grabbarna spelade match och fick saft och kexchoklad i pausen... sen blev det glass och en burk cola... i omklädningsrummet.
Jag hade det rätt så bra också. Sällskap av farmor och kaffe med kaka hade vi med oss så tiden på läktaren gick rätt så fort.
Nils hade turen att få stanna hos Emil så alla va nöjda över tillvaron!!

När vi kom hem va det dags att ta fram cyklarna... Axels cykel va tom på luft så jag tog fram kompressorn och försökte pressa in lite luft... gick ju inte alls nå bra. MEN så kom Hasse Forsén förbi och tillsammans så fick vi luft i ringarna, en stund - när Axel cyklat iväg mot konsum pös luften ur och det kunde konstateras att det va punka... Hasse igen, kommer med cykel i bagaget och pojken i framsätet... (servicebilen, servicevbilen kom, som de säger i Götakanal) Axel tog då Nils fina cykel och cyklade ett tag ända tills lillebror upptäckte detta och blev näst intill GALEN på att storebror knyckt hans cykel... Kriget va ett faktum!!
Jag har fått kaffe hos Marina och surrat bort lite tid... alltid lika trevligt. Jag har hunnit på Konsum och köpt en trisslott - skrapat den med min trisskamrat (hinner man inte kryssa så kanske man hinner trissa) Vi vann INGENTING!!
Nu är maten bortgjort - hade tre killar vid bordet som åt friskt av mina nudlar och kycklingbitar, själv fick jag Thaikyckling gryta... rätt gott men hur kul är det att äta själv?? Jag menar utan andra vuxna?? Skit samma - nu ska jag gå över till dagens födelsedagsbarn - GRATTIS min bästa granne JEANETTE som fyller år idag.

Så har vi det - rätt så bra om man bortser från att det finns en massa egon i världen!

Kramelikram!

Inga kommentarer: