onsdag 23 mars 2011

Räkningsdags - tur man har gott om dollars :-)

Jippi - Modo vann - fast nog va det med nöd å näppe...

Jag gjorde precis som jag hade tänkt - jag tog strykbrädan till tv-rummet och förenade nytta med nöje. Axel beställde på kex och ost till kvällsfika å det va ju inte så dumt.
Matchen va rätt så trist så jag började städa tvättstugan så nu är den i nästan i toppskick!

När grabbarna lagt sig så kom jag på att det är ju en bunt med räkningar som ska betalas... igen... månaderna går vansinnigt fort vill jag lova.
Satte mig och började lägga in allt och när jag va klar så kom jag på att jag saknade två rätt stora räkningar... Min gode vän Eon brukar skicka en hälsning varje kvartal... å då skickar de inte bara ett papper utan även en hälsning från vår stuga. Alltså - Två räkningar va försvunnen... panik - leta leta leta... rensa hela tidningsskåpet som va överfullt... hittade INGENTING - Panik igen, kom på att man kan ju ringa dit imorgon men så kom jag på att om jag kollar på nätet kanske man har en "min sida" - mycket riktigt... hämtade en gammal räkning för att få kundnr och pinkod... YES... inne på "Min sida" stod det att mina svindyra räkningar va betalda 2011-02-28 - oj oj, det va alltså förra månaden som de kom. FRID & FRÖJD å så va den här månadens räkningsbunt inte värre än vanligt alltså.
Jag kollade förra månadens räkningshög - mycket riktigt - där låg mina betalda Eon-räkningar...

Jag gillar inte att inte ha koll - Här sitter fröken ordningsam och har väl nästan aldrig fått en betalningspåminnelse i hela mitt liv... händer det då, vilket inte är helt onormalt grips man av panik och slarvångest!
Nu är allt lugnt och till på köpet så fick jag rensa ut alla mina gamla tidningar - inget ont som inte har nåt gott med sig!!
Natt hann det bli också... sååå bäst att gå och lägga sig omedel-bums!! GoooooooooNatt

Inga kommentarer: