måndag 21 mars 2011

Dags igen!

Så va man gräsänka igen. Att tiden kan gå så fort ibland och helt tvärtom ibland. Rickard har åkt iväg och nu ska vi vara ifrån varandra i 30 dagar. TRIST! Men vi har ju valt det här själv och varför skulle det inte gå bra även denna gång. Nästa gång han står här på bron så är det PÅSK... troligtvis inte utklädd i huckle och förkläde men dock på skärtorsdagen. Förhoppningsvis har väl grabbarna gått påsk-gubbe runt byn å fått åt sig en massa godis.

Här rullar livet på i vanligt takt... I helgen va det Skidansdag med medaljregn över oss... hi hi... Farmor fyllde även år i lördags så då blev det först pizza-middag och sen mumsade vi i oss en massa tårta.
Vi hann även en tur till Mosjö och kolla in nattlivet där - Lugnt och trevligt kan man konstatera!!

Igår blev det äntligen en eldardag i solen... härligt med inpyrda kläder och frisk luft.

Kvällen avslutades med ett missat fredagsmys. Det blev chips och ett parti Yatzy... det råder nämnligen en yatzy-feber här! Ett bra spel som man dessutom kan spela med sig själv om man inte har nån kompis (å då kan man ju fuska om man vill också).

Idag va det alltså dags igen. Rickard skulle iväg på eftermiddagen. Sedan han åkt så torkarde vi tårarna och försökte tänka positivt... inte så lätt men det går. Tänk att det ska va så avskyvärt att ta farväl - jag borde väl vara rutinerad vid det här laget men NOT...

Nu ska jag gå och lägga mig och lösa lite korsord - fick en "Hemmets veckotidning" av Rickard så att jag skulle kunna lösa lite korsord om jag inte kan sova nu när han är på rymmen.

Imorgon är det jobb och kalas igen... Jag har två som ska firas men det blir bara en som får en födelsedags kram!!  Vilka det är?? Det skriver jag imorgon!

God natt och va rädda om varandra... Byn kryllar av gräsänkor - imorgon blir det en till som rättar in sig i ledet...

Inga kommentarer: