torsdag 17 mars 2011

Föreningsrävarna har slagit rot

Här råder fullständig föreningsaktivitet. Igår hade jag och Pär förmiddagen räddad med LUPen. Sen agerade jag hus:a... fixade lunch åt tre herrar... Det blev pizza och vitkålssallad. Innan det va dags för nästa dukning hann jag med en promenad... behövligt!!
Kom hem och skalade potatis och gjorde middag åt mina små troll innan det va dags för hockeyträning. Eftersom Rickard är hemma så åkte han till Bjästa... jag fick hushållstjänst! Tvätt, städ och och och... massor med saker att göra i det här huset.
Efter träningen va det visst nåt föreningsmöte så 50% av familjen kom inte hem förrän vid 20.00

Idag har det varit jobb för hela slanten... en bra dag med många skratt... = Bra dag!! Kanske för att jag fick mig en tupplur på vägen till jobbet - bussåkning är fin fint...
Kvällen har även den gått i föreningslivets tecken - SSK har haft styrelsemöte och jag har agerat kaffekokerska - ett möte utan fika är ju skit-tråkigt.
Vi har även följt Modos match... såg ju så bra ut ett tag men sen föll fjädrarna på laget och det såg nästan ut att gå på tok ett tag. Med 2 minuter kvar och 5 -3 i resultat så får man väl hoppas att de vinner - skam vore det väl annars. KALABALIK!!!

Imorgon är jag ledig - tror att jag tar och kryper in i tvättstugan redan från start eller ska man kanske ta en promenad?? De hotar om snö-fall - NOT GOOD! Är så urbota trött på vintern så nå mer av det vita vill jag inte ha!!


Boka in nästa torsdag, gör ett besök på bibblan!
 - Möt våren på ditt bibliotek http://www.arkenbiblioteket.se/Kultur-fritid-och-turism/Bibliotek/Aktuellt/Mot-varen-pa-ditt-narbibliotek.html

Inga kommentarer: