söndag 30 januari 2011

SOLSIDAN

Har kommit hem från både kalas och träning. Ett trevligt kalas hos Tomas med massor av gott fika och trevligt surr.
Nils va jätteduktig på träningen och jag förstår att han kände sig "liten"  på isen... känner ingen, varken tränare eller barn... men kämpade på ändå. Kom och satt i båset några gånger efter att hans fötter gjorde ont. En klapp på axeln av mamma och ett tips att han va lika duktig som Foppa, när han va lika liten. Det  fick honom att ge isen några chanser till. Efter träningen va han nöjd och glad - fick duscha med storkillarna - skönt att ha en storebror att se upp till en sån gång. TRYGGHET!!
Kvällsfikade med barnen och såg Solsidan men jag är inte lika förtjust i den här säsongen som förra. Jag kanske är tråkigt men jag saknar de där lilla extra kuliga...

Grabbarna sover och det borde nog jag också göra snart. Det känns som om det är fullt upp resten av veckan så några minustimmar på sovkontot är inte att rekommendera.

Världen är full av underbara människor - å det är väl tur. MEN nog är det väl trist när folk måste ljuga en rakt i ansiktet... Inte för att jag bryr mig så mycket men jag tycker att det är trist.
Ett litet tips: Ärlighet varar längst...

Idag fick jag ett trevligt telefonsamtal - Jag hade lämnat Nils urväxta kläder vidare till ett passande objekt... och det uppskattades tydligen. Va glad jag blir... va bra att kläderna gör nytta en gång till. Jag älskar ärevkläder själv och att kunna ge vidare - för det behövs alltid och behövs de inte så har de ju ändå inte kostat nåt. Så bra - Till och med Sofia Wistam gillar detta, i Rix morronzoo:s hissa å dissa, hissade hon ärvekläder - Inte bara vi inlandsbrudar som håller på med sånt utan även Lidingö-donnorna!!

Jag har nu haft Rickard i Kazakstan i en vecka och jag längtar redan till en fulltalig familj. Tur att vi har fullt upp så att veckorna går fort.
Dags att packa inför morgondagen - pussa på barnen en sista gång för idag... och vakna till en ny härlig vecka.
Njut av livet varje dag sa de nyss på en reklamsnutt (på tv4) - JAPP - Jag hakar på - jag njuter av livet, Jag lever på min SOLSIDA!!!

God natt!

Inga kommentarer: