torsdag 20 januari 2011

Lysande!!

Så har ännu en arbetsvecka tagit slut. Jag har gjort helg och det känns rätt bra med tanke på min onda rygg. Idag har jag även gjort sista träffen med mina pensionärer och kursen om hur man hanterar en mobiltelefon. De va så duktiga och till råga på allt så fick jag en stor bukett med tulpaner!!
När jag ändå va i Bjästa så snärtade jag in på handelsträdgården och köpte lite mera blommor.
En till super-snälla Marina som lånade ut sin bil till mig idag. Köpte även en bukett tulpaner med blåbärsris till nån som kanske skulle behöva en uppmuntrande bukett...
Buketten bytte snabbt mottagare när jag fick höra att en gammal bekant va krasslig... det är alltid trevligt att få ge bort en blomma tycker jag. Jag hoppas att den hade nån sorts läkande effekt.

Jag fick lunch hos mamma och pappa - bra, för jag höll nämnligen på att dö av hunger!

Jobbade vidare och fick besök av en trevlig Skorpedskvinna som även knådade lite på min rygg så det kändes verkligen mycket bättre efter den behandlingen!
Har du ont i ryggen eller bara vill ha lite massage -
Boka en tid hos BARBRO TEGELBERG - LILJEDAHL - vilken kvinna!!
Innan jag åkte hem så va jag in på länsförsäkeringar och fick lite genomgång av försäkringarna - också rätt bra att se över vad man har och vad man betalar!

Ikväll har vi hunnit till biblioteket, sett MODO vinna och jobba lite. Rickard såg matchen på plats men jag är inte särskilt avis - rätt skönt från soffan också.

Imorgon är det operation inreda toan - Dick har lagt och satt mattan klart - bara att sätta in toastol, tvättställ, skåp och lite annat... sen är det klart och dags att DUSCHA normalt!! Tackar!

En bra dag och jag känner mig tillfreds med det mesta! MEN när ska jag hinna gå och se ÄNGLAGÅRD 3? Jag vill se den NU - Jag hinner ju aldrig det jag har tänkt och verkligen vill... nåt att ta tag i - kanske som ett osagt nyårslöfte??

Glöm inte att kolla in Lindas blogg - nya bilder från festen!!

Go´kväll!!

Inga kommentarer: