torsdag 6 januari 2011

Halv-vägs

Julen har rullat över förvånandsvärt fort och även nyårs helgen. Jag blir alltid sugen på att städa bort det röda och julia rätt så fort men nu fick vi ju hem Rickard den 30:e så han kan väl få känna lite jul han också.
Ett något ljusare matrum - 2011
Jag stökade iaf bort julen på övervåningen igår - Grabbarnas rum är klara och även lekrummet - förra året glömde jag att ta ner julgardinerna där så nu ligger jag ju rätt bra till med andra ord.
Jag tog faktist bort julen även i matrummet. Rickard har ju 30 års kalas på lördag och då kan det ju vara trevligt att inte sitta i det röda mörka dunklet... Jag fick användning av mina svindyra gardiner från hemtex... ibland är det bra att vara på hugget när affärerna har sina reor. Hade absolut inte tänkt handla nåt men ramlade över dessa öljettgardiner och de är jag verkligen glad över... kul att ha nåt annat än panelgardiner.

Idag ska jag baka lite så att vi har nåt att bjuda på när kalaset drar igång. Ska nog gå bra... vi har fått varsin mamma att göra en tårta och det är jag sååååå tacksam för.
Imorgon drar vi en sväng till stan för att uträtta lite ärenden...

Rickard och Axel är på hockeyträning och Nils tar en välförtjänt sovmorgon... så härligt. Jag har inte gjort ett enda vettigt handtag idag men det ska bli nu. Detta är ju min bästa stund på hela dagen så det ska inte underskattas!! Har lite strykning att få undan så jag tror jag börjar där så kan jag samtidigt se morgonnyheterna!!

Igår fick vi en supergod middag hos Robert och Linda... lax och ungsbakade potatishalvor. Jättegott och så trevligt att träffas efter alla magsjukor och karantäner som december bjöd oss på.

Nej, så här kan man inte sitta... dags att ta tag i alla göromål! Men först lite bilder från Sundsvall
Axel och Nils i "Småland" på IKEA.
Där kan man ha kul!!

Axel i sängen på Södra Berget - Startar dagen med
Nintendo DS

Nils och "Bä" ligger och drar sig...

Inga kommentarer: