söndag 9 januari 2011

Då va de roliga över!

Sista dagen på ledigheten - oj va fort det gick fast tänker jag efter så känns det som rätt länge sen tomten va här och hälsade på!
Jag har iaf tagit bort julgardinerna och tomtarna i köket - nu är det bara granen och tomte landskapet kvar. Jag tycker att det brukar kännas skönt att ta bort det röda men "vört" jag håller på att bli gammal, idag kändes det vemodigt... längtar redan till nästa jul!
Idag har vi kalasat vidare, Öbergs kom på besök med en massa roliga presenter...

Rickard har skottat ved-skjulstaket och taket över hu svagnen - åh va trött jag är på all snö!

Jag har också varit ute och skottat lite, ätit gårdagens tårta, sett vinterstudion och börjat med förberedelserna inför nästa helgs äventyr... Det börjar va mycke nu... kalas och fest varenda helg.

Idag skulle även MORFAR fyllt år... 90 år närmare bestämt. Pratade med mamma idag om det, hon brukade alltid baka marängtårta till morfar men det här året så blev det till Rickard istället...
Jag hoppas att det firas med dunder och brak i himlen idag - 90 år ska väl firas rejält. Kram till dig lilla morfar, å grattis på Din dag!! Saknar dig och dina kramar!

Dags för att planera sommaren...
Nu är det dags att planera inför sommaren - en tuff sommarbil kanske man skulle ha invetsterat i... Jag satt och kollade på blocket med Axel och hittade en riktigt fin och dyr bil... MEN håll med om att den är fin:


Jag hittade även en annan gammal goding - tror att mamma hade en sån här i sin ungdom - synd att den inte finns kvar...


En riktigt fin gammal bil - En Goggomobil.... (nej inte en groggomobil)
Nu ska jag prova mina kläder inför helgen... ha haa... vet inte om jag ska skratta eller gråta - för snäv, för kort, för fet, för höga klackar... Nåväl - det blir som det blir - Man måste väl försöka passa in i "konceptet" så att säga!!

Imorgon är det jobb igen - hoppas att man kommer i säng i rimlig tid ikväll!!

Kramelikram!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj, det var full fart, ja du, i år är första året jag INTE har haft julkänsla, och vill bara ha bort eländet, och du vet ju hur julig jag är !!!! Kram till morfar idag;)
Vi har ju födelsedag imorgon, men firade idag hemma hos Pelle, så imorron får jag gårdagens tårta ; )
Hoppas du kommer i säng i tid, vi höres nät framöver, många långa kramar till dig...// Anga