lördag 29 januari 2011

Snö-ras

Snö kan verkligen bli jättetung när den ligger och mosar ihop sig på ett tak och sen bestämmer sig för att åka ner. Skulle gå och hämta tidningen och möttes av en HÖG utanför dörren. Hård packad blötsnö - jippi! Nu har jag iaf skottat bort eländet men om man blickar upp mot garage taket så ser det ut som om det kommer MERA - Mycket mera... Går väl nån väg när man är ledig och inte bums måste ut med bilen... Värre är när det har rasat på natten och man ska iväg på jobbet, pust! Nåja, det ska nog gå det också. Man är ju stark och blir förmodligen ännu starkare efter en sån skottar-match.

Dagen har startat mycket bra. Kaffe och frukost med världens bästa grabbar. Medan jag skottade har de varit ute och åkt matta och snowracer. Kul när barnen är ute och leker! Då kan man ju faktist förtjäna att spela lite DS när man kommer in och det är vi rörande överrens om.

Nu ska jag koka riktigt kaffe och lösa melodikrysset. Har ingen kompis till krysset idag, vissa måste ju knega på servicehuset. Fast jag kanske också ska ansöka om hemtjänst - varannan lördag mellan 10 - 11... då kan hon ju sitta här och jobba?!
Undra vad biståndshandläggaren skulle säga om det?

Nä nu ska kaffe-hurran på, pennan fram och krysset lösas! Sen ska vi ge oss iväg till hockeyplanen och ta oss en åktur!

Inga kommentarer: