måndag 17 januari 2011

Så va det dags

Jaha.. så va det dags igen då. Super ont i ryggen - kan knappt röra mig men det är ju bara att bita ihop! Åh va jag hatar detta. Det känns som en kniv som sticks in i höften och kommer ut i ländryggen - SKITONT!
Kan bero på dåliga skor på lördagskvällen kombinerat med denna förbannade kyla...

Ja ja... det är som det är å nu är det bara att fokusera på träningsskor och rätt hållning så kanske det går till sig. Jag har ringt till min rygg-lagare men han hade inte tid riktigt nu så jag får väl invänta att han ringer... måtte det gå fort!

Idag efter jobbet fick jag mig en tur till Bredbyn för att lämna lite matrial till SVkontoret där. Sen va det dags för kalas igen. GRATTIS Kristina som fyller år idag. Vi har alltså fått en tårtbit även denna vecka.

Jag har än inte hunnit kolla mina bilder i kameran sen helgen. Fick slut på batterier så jag måste leta några så jag åtminstonde kan se vad som blivit fotat... tror även att den va på vift en stund och det brukar betyda bilder av lite olika slag... kul. Måste nog leta direkt... kan ju va nåt spännande som fastnat på minneskortet!

Nu håller jag tummarna att ryggen är bättre imorgon - så här vill jag inte ha det.
Tur att det va en trevlig idrottsgala, med Pops, Jonas Karlsson, Anders Södergren och alla andra... men jag va inte så förtjust i Robin som ledde galan, tacka vet jag Settman. Nåväl... synd att inte skid-stafettkillarna drog hem Jerringpriset - de tyckte jag att de va värda! Men de fick ju en massa andra priser.

Nog för idag - bättre dag imorgon (förhoppninsvis)

Inga kommentarer: