tisdag 25 januari 2011

Hipp hurra!!

Va äré för dag idag? Va äré för dag idag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är Annas födelsedag hurra hurra hurrrrrraaaaaa!!
Japp, precis så är det - min melodikryss kompis fyller år idag - enligt uppgift är det visst 25 år som firas! Vi skyndade oss hem från fritids och åt middag för att sen kunna proppa i oss tårta och allt annat gott som det bjöds på. Vi hade med oss tre paket, en blomma, en grej till en ljuslykta och så det mest uppskattade - Hallonremmar!!
Visiten blev inte så lång eftersom Axel skulle hem och göra läxan och sen är det inte så mycket kvar av kvällen. Vi hann se lite av Modo matchen men det va ju en sorglig historia.

Imorgon är det jobbardag igen. Har massor att göra så dagen kommer nog att rusa lika fort som den gjorde idag.

Jag såg en kul kommentar på bloggen - skit i Turkiet och åk till Thailand har en anonym person skrivit... kan det möjligen vara så att det är någon nyligen hemkommen resenär?? Ja, vilket resmål man än väljer så är det ju värmen man vill åt och i slutändan så brukar resan stanna i drömmarna. Jag som är en hemma-räv skulle bara behöva lite längre sommar så skulle jag inte behöva åka någonstans, hi hii!

Hur står det då till med darlingen kan man undra? Jo, han har åkt kors och tvärs genom luften och har nu landat i  Kazakstan. Talade med honom ikväll och allt verkar vara frid och fröjd om man bortser från att han längtar efter oss... å det är ju tur!!

Idag kom jag in i ett drömmoln... satt å funderade på vår stuga som står helt "naken" i Docksta... naken på det viset att det bara är ett skal som ska förvandlas till ett fullt beboligt hus. Ska bli så spännande men det lär nog ta ett bra tag innan man kan luta sig tillbaka och njuta av tillvaron - men å andra sidan är det ju bygget som är halva grejen. Längtar så oerhört till våren och sommaren när vi kan börja vara där igen. MEN bara ingen sitter och vässar käpparna som ska petas in i hjulen * fniss* Inget brukar ju gå spikrakt om man säger så.
Nog om detta - inte måla f'*n på väggen! Det kommer att bli kanon!!

Dags att göra kväll - natti natti!!

Inga kommentarer: