torsdag 13 januari 2011

Lösenordsdjungeln

Finns det nån fler än jag som hatar att byta lösenord. På mitt jobb så dyker det upp en ruta efter 90 dagar - DAGS ATT BYTA LÖSENORD - Det värsta jag vet. De har till och med varit så luriga på SV att man kan inte skifta mellan två olika utan det måste gå flera år innan man kan välja samma igen.
Nu har man ju inte bara ett lösen... utan FLERA, jobbet, mailen, bloggen, FB, Spelo, gamla datorn, Rickards dator, Ellos, HM ja, MASSOR! Jag gillar inte att byta så enkelt är det.

Thuleteaterns entré.
Nå väl, nog om det. Denna vecka ser lite annorlunda ut än vad jag är van vid. Ja, förutom att Rickard är hemma då. Jag har jobbat tre dagar på raken - vilken start på det nya året, hi hii...
Vi hade en teaterföreställning på underbara Thule teatern igår så därför jobbade jag för ovanligheten skull på en onsdag.
Maria och Vivi-Anne efter föreställningen.
En jättefin företställning med Maria Bervelius!
Har du inte besökt Thule så kan jag varmt rekommendera detta - En teaterlokal med säkert 100 år på nacken. Så fint och mysigt!!

Bloggandet har varit lite lågt de sista dagarna. Det är som vanligt när Rickard är hemma men det har också varit ett visst 30-års kalas som har spökat. Det tar sin lilla tid att fixa med allt. Nu är det nästa fest som ska planeras.. tur att jag har många runt omkring mig som är duktiga på att hjälpa till.

Idag ska jag baka lite, men först så måste jag göra undan lite jobb... Det råder bråda tider i folkbildningsvärlden!!

Ja, nu har det kommit en liten uppdatering på vad jag har för mig.

Idag fyller Rossi år - GRATTIS på födelsedagen... tror även att hennes granne fyller år och så måste jag ju fira Dagisfröken, och pysselmoster - Eva på Kåkstan... GRATTIS på er alllihooopa!!

Inga kommentarer: