torsdag 27 januari 2011

Helgen närmar sig!

Så va det jobbat klart för den här veckan. Känns som jag hunnit en hel del trots allt och nu återstår det bara att få lite ordning och reda här hemma.
Ikväll blev det tv-rummet som fick sig en duvning så nu fortsätter städandet imorgon. Jag trivs verkligen inte när det är grejor överallt och tvätt som inte är struken i ordning!

Idag på lunchen gjorde jag några rejäla fynd. Lämnade tillbaka en kabel jag köpt på teknikmagasinet... YES! Prick en månad sen jag köpte den och då fick jag pengarna tillbaka! Susade in på min favoritbutik - Team Sportia (som dessvärre ska flytta på fel sida stan - panik panik) Där hittade jag en vinterdress ala KB-65 - inte vidare snygg men praktisk för 100 kr - Ja, jacka och täckbyxor för hundralappen - helt otroligt!
Kikade in på min andra favoritbutik - Vero Moda - där hittade jag en tunika och en kofta som jag tror kan bli bra fast jag provade dem aldrig - det får jag göra imorgon här hemma. Gav mig inte tid att trycka in mig i en provhytt - mycket enklare med öppet köp (nåt har man ju lärt sig av TV-serien Solsidan)

Jag tror att jag håller på att bli gammal - jag är kvällstrött. Måste gå och lägga mig innan ögonen faller igen. Jag brukar ju vara värsta nattugglan och nu sitter jag nästan och nickar till när kl blir 22... kanske är det vintermörkret som tagit kål på mig.
Det är väl bara att acceptera min nya fas i livet - dags att borsta gaddarna och masa sig till sängen!

Natti natti!

Inga kommentarer: