lördag 16 februari 2013

Upploppet

Nu är det bara upploppet kvar på denna helg... Vi har spelat hockey på längden och tvären... Axel vann sin match på Skyttis med 1-9 mot ÖSK Nils vann sin match med 3-2 mot Härnösand men där slutade cupen...
Vi åkte hem till mormor och hämtade grejerna och sen vidare mot Skorped. Vi hade middagsbjudning både i Gälven och i Skorped men vi drog till Skorped. En trevlig middagsbjudning - och trevligt sällskap.

Hemma i vår egen borg - strax dags att hoppa i säng med killarna - laddning för en ny dag. Match mot Anundsjö IF. Vi hoppas på strålande vinterväder och en spännande match.

Ja, nåt annat än detta har inte mitt liv att bjuda på för tillfället - allt flyter på och grabbarna är duktiga.
Axel och jag drog på Team Sportia och fyndade lite på rean idag. Reebook jacka och byxor, 99 kr st... ordinarie pris 199 kr /del. Men i dealen ingick köp tre reavaror betala för två... alltså fick vi en jacka på köpet!! Nils som önskat sig en sån dress blev jätteglad när han fick en.

Vi shoppade också pärmar för hockeybilder... så grabbarna har satt in och ändrat, fixat och grejat med sina hockeykort... Det är ju så himla kul... mycket roligare än att ha dem i en bunt med en gummisnodd.
---
Va glad man blir när barnen är glada och förnöjsamma... Dags att gå och lägga sig - God natt alla!

---
Skänker en tanke till de som är berörda av den tragiska olyckan i Bredbyn igår. Jag tycker att det händer allt för många olyckor - Ta hand om varandra och njut av stunden!!

Kram!!

Inga kommentarer: