onsdag 6 februari 2013

Från omöjligt till möjligt

Ny frissad av kusin Björn å färgad å slingad av moster Kerstin...
Jag hade bästa sällskapet på salongen - kusinbarnet Tristan - hur charmig som helst
Lite blyg i början men sen fann vi varandra
Fick till och med en puss och en kram när jag skulle fara!!


Godkväll!
Dag nr 6 i februari är avklarad. Bra, då äre inte så många dagar kvar av den här månaden!

Idag har jag inte lyckats utföra nåt vettigt här hemma... knappt hängt en tvätt MEN har fixat lite skrivjobb och ideellt arbete... sånt tar också tid.
Hade klipptid halv fyra i Bjästa hos Bästa kustin Björn.. Alltså  Petterssons Frisering. Slängde i grabbarna lite mat och sen drog vi iväg. Klippte mig och skjutsade grabbarna till hallen... åkte tillbaka så moster K kunde sätt i färg och göra slingor. Effektiv måste man vara... Där satt jag och läste skvallertidningar och pratade släkthemligheter... medan grabbarna gjorde sitt i ishallen. Smart av mig istället för att åka dit en dag de inte tränar.

När vi kom hem så va killarna givetvis, trötta, hungriga och jätteless på läxböckerna. MEN det måste göras. Axel skulle göra sin trumpet läxa också. Kom med gråten i halsen och sa att -jag är värdelös på trumpet - det låter ju inge bra och noterna är så svåra.
Jag hjälpte honom lite med några små blyerts krumelurer i boken och sen spelade han som värsta Putte Wickman( fast han spelade väl klarinett) ja ja... spelade gött iaf.
De gjorde sin läxa, åt några Linda-mackor med falukorv (lingongrova med korv) mjölk och några pepparkakor... då är man på banan igen.
Tänk att det som va helt omöjligt blev möjligt och riktigt bra! Med lite vilja och jävlarannamma så går det mesta.

Just nu känner jag mig så himla nöjd... jag vet inte varför men det känns bra på nåt sätt... Kanske för att jag är nyklippt, fått två nya vänner på fb ;-) , de har slutat å snöa och soptunna är tömd, ja, just ja, de kom inga räkningar idag heller... Visst är väl livet för himla kul såna dagar!

Ha ha... nej, om sanningen ska fram så känner jag mig bara glad å det helt utan anledning eller för att dagens pusselbitar ligger där de ska ligga... Det blev ett rätt så bra pussel onsdag den 6 februari 2013.
Imorgon kommer det nya bitar som ska pusslas ihop!


 

Hittade en trevlig annons i en tidning... Kanske nåt man ska prova... lite bubbel nån helg, fast det får nog bli
lite längre fram... än så länge är helgerna fullproppade med hockey!

Fest året om... ja, kanske det...jag måste ju börja planera för min egen fest som kommer snart
Det blir spännande... hipp hurra för mig... Nog borde man väl fira sig själv med
lite skumpa...

1 kommentar:

Frida sa...

Va fin du blev, eller finare! :)
Kram på dig!