tisdag 19 februari 2013

Indragna bekvämligheter

Igår ingen ström och idag inget vatten... Först undra man ju om nån räkning kan ha hamnat bakom byrån i köket... somliga gör ju så med sina räkningar ;-) Obetalda räkningar kan väl innebära att de stryper el å vatten...

Men det verkar som att det är fler som inte har nåt vatten just nu och Miva bilen letade nog inte min soptunna... de letade efter en vattenläcka... jädrans va besvärligt det är. Jag skulle just smacka igång diskmaskinen, tvättmaskinen och ta en dusch innan jag fick till sängs... bara för att jag kände mig så kall... Blev "intvätt" av alltihopa.

Jag har iaf hamstrat lite vatten så man kan spola i toan, koka kaffe och sånt viktigt... För övrigt ska man nog klara sig. Ryktet på facebook är att de grävt en grop på Faktorsvägen och att vattenfixarna jobbar på - mer kan de väl inte göra.

Nog är man rätt bortskämd, alltid varmt inne och rinnande vatten... Du som tycker att det verkar charmigt på FARMEN - jag säger NEJ TACK. Jag gillar bekvämligheter fast visst skulle det va bra med en brunn ute på gårn en sån här gång men eftersom det är vinter så skulle väl den vara bottenfrusen och likt förbaskat skulle man va utan vatten. Gärna en spegelblank sjö, en kohage, en mysig liten stuga, sommar och sol... fast med ström och rinnande vatten!

God natt... Lika bra att gå å lägga sig - odiskat, otvättat å oduschat - inte kan man skura heller!!
Det är alltså en vattenläcka som gör en husmor ledig! 

Inga kommentarer: