fredag 12 mars 2010

Solen ger energi!!

En fantastiskt fin dag - gjorde en "pappa-grej" redan från morgonen - Skickade över barnen till Oscar och sen tog jag en promenad med Anna. Känns nästan lite olagligt att men jag trodde att Rickard skulle vara hemma men han drog redan före 7 till Mellansel så här blev jag - ensam... Jag behöver verkligen ljuset, luften och motonen. Man är ju helt försoffad.
Nu är alla barnen här och med tanke på det fina vädret skickade jag ut dem och nu åker de både snowboard och flygande matta... bäst att passa på när det går att vara ute.

Efter min promenad satte jag mig och betalade räkningar - eller la in dem på bevakning iaf. Det som alltid brukar bli i sista minuten är gjort för den här månaden. Är det ljuset som får oss att bli så pigga? Jag har också suttit och letat fram en passande logotype till ToRiRo - undra just om ägarna godkänner den?? Vi får väl se!

Igår efter promenaden plockade jag bort en massa jul-kaks-burkar från altanen... så nu är det inte så långt borta från att sitta där och mysa. Den bästa platsen i det här huset vill jag lova. Altanen är UNDERBAR!! Hur många timmar har jag inte tillbringat där?

Idag tror jag det blir våfflor till lunch - Nåt som barnen gillar.

SMILE!!

Inga kommentarer: