fredag 26 mars 2010

Så va det helg igen!


Alltid lika härligt med helg. Idag har det varit en rätt strulig fredag emot vad jag är van. Först va det hälsokontroll på skolan för Axel. Sen va det lunch här för ett antal gubbs. Kl tolv åkte vi till stan för att Nisse skulle till logopeden - jag skulle till rygg-dr... och så skulle vi på Procurator å kolla in arbetskläder åt ToRiRo arbetarna - undra om man kan räva åt sig en snygg jacka eftersom jag har fixat loggan??

Innan vi åkte vidare hemöver fick vi kaffe på SV och grabbarna fick påskägg av Vivi-Anne. Hon är underbart snäll! Inte nog med godis så fick de en film också. Lotta på bråkmakargatan flyttar... SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ bra film - vi har redan sett den 2 ggr.


Rickard är på ledar-hockeymatch i Bjästa - bara han kommer hem ska vi knalla över till grannfrun och gratta henne - ALLTSÅ - kalas idag igen. Stort GRATTIS till JEANETTE!


Ja, just ja´, glömde att vi fick en delikat middag på Marco Polo i Gullänget. Inte utan att man blir lite nostalgisk - där har man ätit en hel del pizzor på den tiden vi bodde i Gullänget - Nykära satt vi där och mumsade - de va tider de!!


Imorgon är det återigen dags för MACKMÖTE -

Å vad som händer sen får man väl se... Axel har sin sista träning - sen får man lägga "grillorna" på hyllan till nästa säsong!


Nej, nu får gubben komma hem snart - börjar bli trött på att vänta :-(

Inga kommentarer: