onsdag 10 mars 2010

Hurra för en sexåring!

Ett stort grattis till dagens födelsedagspojke! GRATTIS Oscar.
Borde givetvis ha lagt in en bild men eftersom jag sitter vid Rickards dator så kommer jag inte åt några bilder - det får bli imorgon istället.

Tänk att du har hunnit bli sex år... Ni växer för fort, blir stora för fort - Nu måste vi trycka på paus - vi mammisar och pappisar hinner ju inte me'.

Det blev en lång dag på jobbet idag. Fick skjuts imorse av en "godstransport" men det va trevligt att ha nån å surra me på vägen till jobbet.
Trodde att jag skulle få ta Bybergs hem men då kom det 4 killar och hämtade mig istället... nice!
Innan avfärden hemöver så svängde vi in på näringsriktiga MAX - också rätt så nice... när det inte blir för ofta och när jag nu äntligen kan äta utan att få kväljningar.
Till vårt sällskap anslöt sig kommunalrådet Olsson - han va också sugen på nåt i magen - hade visst gjort sig en tur till Junsele idag. Att vi inte visste det innan så hade han kunnat berga hem Annicas fotomaskin.

När vi kom hem packade vi ur bilen - hade några viktiga kassar som skulle bäras in och sen drog vi till Oscar på tårtkalas - supersmarrigt som alltid. Synd att man va så mätt bara -
Nu är det lugnt på kalasfronten ett tag - å det är ju tur det. Bäst att ta tag i fetman snart - Bra att det töar efter vägen så man vågar ge sig ut å motionera igen - MEN va ska man då skylla på?? Fast det brukar ge sig - några löprundor å sen kan man stoltsera med skoskav eller benhinneinflammation. *finss*
Nej nu ska jag se en film å sen är det väl sova som står på schemat!

Natti natti

Inga kommentarer: