söndag 7 mars 2010

Helgen är över!


Den här helgen gick fort som tusan. Igår va det stora MACKDAGEN - Vi hade en supertrevlig dag i solskenet. Folk köpte andelar, grillade korv, drack kaffe, träffades och trivdes - nåja, det fanns nog en skeptiker också men han hoppas vi gick hem och tänkte över sitt negativa tänkande.

Jag förstår inte hur man kan vara negativ till en kanon idé som både utvecklar och stärker bygden. Det blev nog nästan 300 andelar som tecknades under dagen och det må jag säga inte va dåligt - SKÖRPE- borna har tömt sina madrasser, sopat rent på kist-botten - pantat sina sista PET-flaskor och lämnat in sina spargrisar till Sylvia... HÄR SKA BYGGAS MACK!!

Inte lönt å göra nå inbrott här - för alla våra tillgångar kommer att stå borta på stationsplan :-)

Så till alla som inte tecknat sig för en andel - VA SITTER DET I??

Så till alla som har nån anknytning till Skorped - VA SITTER DET I??

Så till alla som har sina släktingar och sommar hus här - VA SITTER DET I??



Gå in på http://www.skorped.se/ och skriv ut en blankett!!

Jag sa till en person igår att om jag inte bott i Skorped skulle jag varit avundsjuk på dem som bor här... Nu behöver jag inte vara avis- bara alla andra som inte får uppleva vår gemenskap och bya-anda!!

Idag har vi njutit VASALOPPET hela förmiddagen. Alltid lika härligt att krypa under filten och kolla på alla skidåkare som kämpar och sliter...

Dagen har förflutit med barnkalas i Mosjö för barnen, SSK har haft sitt styrelsemöte här ikväll. Nu är det inte mycket kvar av kvällen - dags att tacka för idag och ladda för imorgon - SLALOMRESA till SOLBERG. Vi hoppas att det blir en lika fin dag som i lördags....

Natti natti!!

Inga kommentarer: