tisdag 23 mars 2010

Simsalabim!!

Från en hektisk dag på jobbet rusade jag mot Skorped och hämtade barnen för att snabbt laga middag för att skjutsa lillebror på barngympan. På mindre än 1½ timme hände detta.

På vägen hem idag hade jag trevlig sällskap av en Molidensbrud... alltid trevligt att surra en stund när man ändå bara sitter i bilen. Mobiltelefon är en bra uppfinning!!

Medan jag väntar på att han ska hämtas hem igen så har jag hunnit med att tala med sambon, plockat ner en tvätt, plockat ur diskmaskinen och skickat några mail som jag inte hunnit under dagen. Ska ta och köpa mig ett trollspö som kan stoppa tiden mellan varven. Simsalabim så fryser jag tiden en stund. På söndag knycker "nån" en hel timme av oss... SOMMARTID blir det då och det känns ju inte helt fel än fast det bara blir 23 timmar på det dygnet.


Lördag däremot så blir det "mört" en hel timme. Har funderat en del vad det kan vara för mer nytta än för klimatet med just Earth hour... MEN jag kom på det!

Eftersom barnafödandet går ner så finns här en chans att få till några små troll - 27 mars + 9 månader innebär att det bör födas några fler barn på 2010... sååååå, kör hårt!!

Men det är väl lite annat som ska spela in också. Men OM, jag säger OM, bara viljan finns o s v så ska det väl inte vara omöjligt. Ska bli spännande å se iaf!! :-))
Law law... som vi säger! YYY

Inga kommentarer: