onsdag 3 mars 2010

En dag i backen!


Sjukan har slagit till i huset. Först va det Nils som va sjuk sen i lördags och igår så va det min tur. Störtade hem från jobbet vid 12 tiden och kände mig allt annat än pigg. Väl hemma så blev det soffan, täcke och PRO VIVA - drog i mig nästan en hel liter... bra baciller i den där soppan, mådde mycket bättre idag vilket va tur. Vi skulle ju till Solberg och åka skidor. Vet inte vad Axel skulle ha sagt om vi varit tvugna att stanna hemma.

Vi hade en trevlig dag men inte for jag med ett leende på läpparna imorse. Va väldigt osäker på min mage men tänkte att jag drar en chansning. Packade bilen, fixade matsäck, svalde en imodium, tog det sista av provivan... plockade upp farmor och iväg det bar - en timme senare landade vi i Solberg - men vart va solen?? Inte där iaf. Däremot så va det ett himla blåsväder...
Solen dök upp lite senare...

Nils, Emil och farmor åkte bob - vi andra åkte slalom.. Jag är verkligen helnöjd med mina skidor och pjäxor - Vilket bra köp!!

En hel lång dag i friskluften gjorde mig pigg - nu mår jag prima MEN sjukan verkar ha kommit tillbaka till Nils - nu är det han som är risig i kistan... Måtte han vara bättre imorgon!

Imorgon är det köpa-presenter till alla som fyller år dax - Alla MARS kalas närmar sig och den som står först på tur är Oscar Sundberg som fyller år imorgon men han håller kalas för barnen på söndag - Det kommer nog att bli kul!!

Nu är det kväll för mig. Jag har kommit på att jag måste försöka gå och lägga mig i tid, sover på tok för lite. Igår kväll landade jag på kudden kl 22 - så det kanske kan vara en ny god vana - sova lite mer än sex timmar varje natt!!

Undra just om man kan röra sig efter dagens Stenmark-aktiviteter. Jag tror att Axel och jag är lika lyriska över slalomåkningen - såååå kul!!

På måndag är det dags igen - Då ska jag försöka lära Nils att åka - håller på att tänka ut hur det ska gå till och jag tror att jag har en idé. Jag gör väl som när jag skulle lära Axel att åka skridskor - proppar fickorna full med godis och så mutar man dem för varje prestation!!

Tack å go natt

1 kommentar:

annica lygdman sa...

va Mys å kul det hördes med slalomåkning!! det va inte igår direkt som man stod på toppen av Solberget sas.. Härligt!! Krams/krya på er.