lördag 27 mars 2010

Ruskväder!


Nu har jag tok-tröttat på att det hela tiden ska hålla på att snöa. Orkar inte ens ta åt mig kommentaren - ny snön äter upp gamm snön - hur är det möjligt när det kommer NY snö hela tiden?
Okej, det är fortfarande mars men hur lååång får en vinter vara??
Oj, va jag känner mig "leabrötten" idag. Mr Cederstam som fixade min rygg igår va mjuk å fin i händerna men det känns som tåget kört över mig idag. BRA - då har det gjort nytta iaf.

Här är det tyst ensamt. Nisse sover och Rickard och Axel pös iväg till farfar. Själv har jag läst tidningen, druckit på tog för många kaffekoppar men det ska man göra en lördagsmorgon.

ÖA består till stor del av artiklar rörande Bjästa. Det är tragiskt att allt detta har hänt men på nåt vis så går allt över alla gränser när det väl bär till.

Nu är det hetsjakt på alla syndabockar - hitta så många som möjligt att skylla på så känns det bättre??

Jag är av en annan åsikt. Det är trist att en så duktig präst som Lennart Kempe helt plötsligt ombeds att sluta sin tjänst - för ett dumt utalande??? Helt plötsligt har han inte gjort något som är bra!
Vi är snabba på att döma. Då borde väl Mr Häggström också lämna sitt uppdrag som ordf i Humanisktiska nämnden för att han va så slätstruken i SVT:s Debatt?

Ska hela ledningen för skolan i Bjästa få avsked bara för att de är/var så fega??
Så kan det inte ska vara. Många har gjort fel - särskilt de vuxna - Att barn och ungdomar följer grupptrycket och inte är medvetna om de dumheter man gör - sånt har hänt i alla tider och det är väl där som de vuxna ska träda in.

Dags för alla instanser att ta sitt ansvar - att ens diskutera om kommunen ska betala flickan utbildning kan jag inte förstå. Elvy häver in pengar till Sekab å då handlar det om stora summor - som sagt - dit de bär.... Så nog finns det pengar bara viljan finns!

Pojken är dömd tack å lov.... Bjästa får börja sopa rent och börja från början - En så trevlig ort ska väl inte behöva bli en svart fläck på kartan.

Lennart Kempe är en bra präst och har nog också lärt sig en läxa -

Snart är det påsk - fram med tuppar och häxor men nog får det väl ändå vara slut på den häxjakt som råder!! Vem har gjort mer fel än den andre??
Detta är min syn på saken så att säga!

Inga kommentarer: