tisdag 16 mars 2010

Rullan går - rullan går...

Snart springer benen ifrån mig känns det som. Man går som på räls fast det här tåget håller tiden bättre än SJ!

Imorse va det lämning på dagis som vanligt - vi va där före sju för en gång skull... Hann även lämna en utläst LANTLIV till - Dagis-Eva så nu har väl hon fullt upp några dagar med att läsa och sen sy och pyssla till de idéer hon fått genom tidningen. Jag nöjer mig med att titta och njuta!

Dagen har rullat på bra och det belönades verkligen till eftermiddags fikat... EN Lakrits PUCK! Chefen vet vad man kan behöva mellan varven.

Hämtade barnen och sen hem i raketfart för att sno ihop lite mat för att 20 minuter senare skicka Nils på barngympan "ombytt och klar..." Vi kom i tid. Gympan pågår i en timme så jag hann hem och stöka undan maten och plocka ihop lite papper till kvällens mackmöte.

Hämtade hem killen - bytte om och skickade honom vidare till Emil eftersom jag skulle på möte i grannhuset - Åh vilket hus - Va alltså hos Eva, såååå fint hon hade och mysigt. Nästan så man skulle vilja sova över i hennes gulliga gästrum.

Mötet va som vanligt givande och nu har vi nya grejer att bita i!! Även där går allt som på räls!

Kl 21 va familjen åter samlad i hemmet - och efter att ha småpratat lite i sängen somnade mina små raringar ganska så snabbt!

Hade tänkt att göra lite strykning och plock ikväll men jag satte mig i soffan och kollade in BYGGLOV i stället - jag får nog ta tvätthögen imorgon istället - är rätt trött när jag känner efter. Ska se klart på tv och sen är det sängen som gäller...

Goooooooooooooooooood Nattttttttttttttttttttttttttttttt

Inga kommentarer: