fredag 19 mars 2010

Ett sånt kalas!


Nu har vi kalasat hos farmor. Hon fick flera paket, av oss fick hon en fin teckning av Nils där han skrivit med stora siffror 57... undra just va det kan betyda?? Sen fick hon en bukett gula rosor... å sist men inte minst - en presentkort på Fin inunder så hon kan köpa sig nåt snyggt för sin egen skull...
Ett fantastiskt kalas med smörgåstårta, vit choklad kladdkaka och barnens favorit - prinsesstårta så klart!

Vi hade även nöjet att få träffa Inga-Lill som va på besök. Förhoppningsvis får vi se mer av henne under helgen.

Nu sover grabbarna efter att de sett på SOLSIDAN med mig. Axel skrattade gott när - Herngren som spelar tandläkare säger åt ett barn att "öppna käften nu då" Ha, haa - sympatisk tandläkare må jag säga.

Ikväll har vi även sett första programmet av Så ska det låta... Som alltid rätt underhållande - MEN va de är duktiga snyggingarna i EMD - särskilt Mattias Andreasson - verkar va en snäll pojke och inte är han is-dålig på att dansa heller för det gjorde han ju i grannkanalen - kvick kille, smet emellan SVT1 och TV4 utan att man märkte nåt...
(uttrycket "is" betyder när nåt är extra, extra allt! t ex isbra= bättre än bäst, isful= nu snackar vi UGLY, is-snygg= sååååååååå max snygg som man kan bli. Upphovsmannen till detta är Emil.Ö)


Nu ska jag gå och lägga mig, tänkte kolla några intressanta länkar på nätet men ska jag orka upp imorgon så är det nog bara ett att göra - gå och knyta sig!!
Natti natti YYY

Inga kommentarer: