måndag 24 november 2008

Vad gjorde man före...


SMS-tiden, mail-tiden, blogg-tiden? Nu för tiden har man fullt upp att svara på mail och sms vilket är bara SÅ trevligt. Ringde faktist en kompis idag som jag inte talat med på evigheter. Det är också rätt kul. Men med dagens stressiga mammor så nöjer man sig med ett OK eller BRA på telefonen. Ikväll har jag både fått och skickat sms till en annan vän... vi har båda adventsstädat köken och det ser okej ut på båda ställena. Jag har lite möbelinköp att göra men jag vet inte hur jag ska övertala herr´n i huset. Vi är inte riktigt överrens. Förhandlingar pågår.
Nu är det i allafall gjort. Gardinerna är hängda och fler ska strykas... blev bara less för en stund och tog en paus.
Jag kikade in på Emil Källströms blogg tidigare idag och han hade en länk till dagens fullmäktige sammanträde - Web-tv... Jag har suttit och tittat på våra förtroendevalda hur de debatterar och gnabbas, dock inte sett mr Källström. Jag är helt övertygad om att KF inte är mitt kall. Tycker att det verka jättedrygt att sitta och gå igenom alla punkter om och om igen. De gör det bra!
Nu ska grabbarna i säng, jobb och dagis imorgon så lite sömn för de små liven är nog på plats.
Jag har fortfarande inte klarat mina 10 000 steg så jag får väl trampa på de tvåhundra som fattas.
Nu ser jag fram emot en ny arbetsvecka. Det är en hel del som ska uträttas så det blir nog en riktigt rivstart imorgon. Jag tar bussen så lite ljudbok blir en bra början på dagen. OM jag inte somnar, vilket är ganska så vanligt.

Inga kommentarer: