onsdag 12 november 2008

Tusen stjärnor!


Vilken rubrik?! När jag gick ut för att låsa bilen och göra kväll så va det underbart vackert ute. Gnistrande kallt, fullmåne och som sagt, tusen stjärnor som tindrade. Trots att jag inte är någon fantast av vinter så är det så härligt på nåt sätt när det fryser till.
Det finns så många fler stjärnor i min omgivning. Mamma, svärmor, min familj och några hemliga som VET att DE är mina "bästa". Av svärmor fick jag middag idag - underbart! Hon hämtade barnen på dagis - underbart. Mamma och jag tog en tur på stan - hann inte så långt, kom bara till Hemtex och sen blev vi kvar där hela lunchen. Jag tittade ut mina julgardiner och mamma köpte dem till mig som en tidig julklapp, bättre att få nåt man behöver... sa hon!! TACK! Det kommer att bli såååå fint när det blir advent och jag får sätta upp mina nya röda fina gardiner! Se själv.

Ikväll har jag agerat husmor igen. Jag har bakat skorpor. Skulle egentligen bli saffransskorpor som "Leila Bakar" - TV4+ gjorde förra julen... Jag hade ingen saffran så jag tog kardemumma - mmm vilken härlig doft som spred sig i köket. Igår bakade jag kladdkakor, kolakakor och en långpannekaka till bygdis.... Måste nog sno till några fler om det ska räcka.
Nu ska jag krypa till kojs så att jag orkar jobba imorgon, har en fullspäckad dag vilket jag alltid har på torsdagar, måste bli klar med ALLT innan min underbara lååååååånghelg.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hehe, jag har hittat din blogg!

Hälsningar Ulrika I Jämtland, utflyttad Skorpedsbo....

Jaghar oxå en blogg! Välkommen att kika på den!

http://ullda.blogg.se/