måndag 10 november 2008

Så längesen....

Jag är tydligen en mycket upptagen person. Ser att det är nästan två veckor sedan jag skrev. Slarvig av mig men så kan det bli.
Det har varit mycket med jobb, hem, familj och föreningsliv. Bra att man inte bara har datorn som kompis... Vi har hunnit tapetsera om i köket - blev riktigt fint. Rickard har kommit hem och åkt igen. Just nu jobbar jag som mest med att knyta ihop säcken - KULTURLÖRDAG på bygdegården. Det ska bli riktigt kul. Önskade att man hade en tidsmaskin så man visste hur mycket folk som kan tänkas komma. Svårt att beräkna fika m m.
Vad mer har hänt sedan sist... jo, jag har börjat min Ukulele kurs. (kom på att jag lovat en bild på ukulelen men det har jag inte lagt in... fixar det!) Det va riktigt roligt, synd att jag inte kan vara med den här veckan, måste hem till barnen så jag får väl träna lite extra inför träff nr 3 istället. Maria, även kallad Tur-kosa, lovade att fixa fikat den här gången... inte bra att missa det, hon brukar vara en fena på det som är smaskens! Jag vet inte vad som känns värst....

Julen är snart hääääääääääär

Tänk vad tiden går fort, nu är det bara två veckor kvar till advent. Det är den mysigaste tiden på hela året. Massa mys och massa glögg det är väl underbart. Jag har redan provat kaffe och lussebulle - smakade utsökt. Konsum kupongerna som kommer varje vecka erbjöd lussebullar och då köper man det, vare sig man vill eller inte - så är det bara.
Jag säger som jag alltid brukar säga - DET HÄR SKA BLI MIN BÄSTA JUL!

På lördag ska det ske.
.... vad kan man fråga sig??? Jo, DÅ ska granen huggas, jag har hört att ett visst granhuggargäng drar iväg så då gäller det att haka på.... Den bästa dagen på hela året enligt en mycket skojfrisk vän.
Nu ska gå och slipa yxan så den är vass och fin inför helgen. Man vet aldrig vad man hittar - det kan vara en riktigt svårfälld gran så det är bäst att vara rustad.
Vill bara påminna att jag inte skriver min blogg på arbetstid... nåt fel har det varit på klockan i bloggen men efter lite trixande har jag nog fått till det.
Nu ska jag skärpa till mig i bloggandet så att ni har nåt spännande att läsa alla ni som följer denna dramatiska sida. Imorgon ska jag försöka att hitta nya julgardiner - verkar vara ett helt hopplöst fall MEN jag ger inte upp!
Ajöken från Rosa (som jag kallar mig i Ukulele sammanhang)

2 kommentarer:

Maria sa...

Du sätter press på mig;-)
Kolla i frysen, kanhända finns det en överraskning till dig där.

Kram Tur kosa

Katrin sa...

Lycka till imorgon!!