torsdag 20 november 2008

Såååå trött efter 2 dagar i Umeå

Välkommen Du nya läsare... det ryktas om att det är fler och fler som är här och kollar...


Nu har det hänt igen.... slarv-majan har inte skrivit på flera dagar. Jag som hade lovat. Men men, det finns en anledning. Jag har varit på INSPIRATION 2008 med det fantastiska företaget SV, STUDIEFÖRBUNDET VUXENSKOLAN. Två mycket bra dagar, men ska man hinna nåt är det lika bra att utnyttja nätterna också. Jag är ju den person som släcker och låser alla partaj - så även denna gång. GISSA om tröttheten tittade fram så där vid 11-tiden.... Den som kom på att man måste sova va nog inte så dum ändå.

Bilden: Jörgen från S-vall & jag vid middagen
Trött som en trasa somnade jag ovanligt tidigt igår kväll. Orkade inte ens kolla mailen... det är ovanligt ska jag säga. Två dagar utan dator och inte ens gå in och kolla när jag har chansen??? Då är man TRÖTT!!
Arbetsveckan är över och det är HELG... Vi har den stora kulturdagen på lördag... Då får man se om man lyckats att samordna det hela. Känns lite spännande men jag tror att jag har läget under kontroll.
Ikväll kommer Rickard hem så då kanske jag ska ta tag i mitt liv lite - skulle behöva motionera lite mera vilket inte är så enkelt när man är själv med grabbsen! En snabb läges rapport, måste sticka vidare!
KRAMIZ Katrin

Inga kommentarer: