lördag 29 november 2008

Årets glögg...

..var ingen succé. Flaskan va blå och jättefin - blåbärssmak??? smakade bara vanlig glögg. Den gick ner och i och med detta är invigningen av årets adventstid gjord.
Igår va det en riktig stökdag. Höll på med allt hela dagen och på eftermiddan så fanns det faktist en ljusning.... "julefriden" landade på Skorpedsvägen 29. Nu landade ju även några middagsgäster som höll ut ända till morgontimmarna... Det va riktigt trevligt, mat och glögg å trevligt sällskap... VA bra man har det!

Nu ska vi till TOMTEN! Barnens önskelistor ska lämnas till den rödklädde mannen. Jag har redan gjort ett litet tomtebus med barnen. Innan jag åkte till Umeå skrev jag ett brev från tomten att han va i krokarna men skulle vidare till Sollefteå, -Jag kommer snart tillbaka till Skorped.... Barnen (alla kusinerna Näsström) va lyriska, När jag kom hem från Umeå berättade Axel vad han fått i postlådan och att HAN ska komma tillbaka och DÅ måste listorna vara klara!
IDAG är dagen D (eller T som i tomte) Tomten sitter i Vika (Skorpeds Badplats) vid elden och väntar på oss.... I år ska det visst vara 2 tomtar efter ett enormt raggande hela morgonen. Den som jag anlitat sedan länge skulle på barndop just idag och katastrofen blev ett faktum INGEN TOMTE TILL KL 14.00 Nu är vi lite lugnare och allt verkar bli helt enligt planerna!
Bäst att man tar och rycker upp sig lite.... känner mig lite seg efter ännu en natt med lite sömn.

Kram kram

Inga kommentarer: