söndag 23 november 2008

Så en sammanfattning

Helgen är över och det är vecka igen. Av någon anledning så har det rusat fram från torsdag em tills idag. Full rulle på alla fronter. Kulturlördagen blev väl en succé kan man säga. Min onda mage inför detta har slutat att värka. Jag känner mig nöjd och stolt!!
Jag är också mycket nöjd och stolt över gårdagens resultat i DANSBANDSKAMPEN - Än en gång.... SCOTTS äger!!!! SCOTTS är KUNG! De va bara såååå jättebra igår OCKSÅ! Nu är det två veckor tills nästa gång hm.... vart klagar man??
Jag kan också känna mig rätt stolt att jag har lyckats komma ut på morgonpromendad tre dagar i rad... ska det bli av imorgon också? Det är verkligen jättehärligt att andas iskall luft och sen komma hem till en rykande kaffekopp! De är livskvalitet!
Idag har vi deltagit i NALLE-GUDSTJÄNST! Barnen sjöng och vi vuxna lyssnade och tyckte att det va så duktiga - precis som föräldrar ska göra.
Jag har brazz-övat, NU är det JUL på riktigt... Jag hade nästan glömt bort hur besvärlig den där MARSCHEN är Ni vet den som spelas på Tomteverkstan när alla saker promenerar in i säcken... Kunde jag skulle jag nog hellre gömma mig i säcken... den är inte helt lätt. Jag måste öva öva och öva.... har några fler låtar också som inte riktigt sitter. MEN övning ger färdighet. Nästa spelning har vi den 5/12. Jullåtar och lite annat. Grabbarna ville att vi tar tomteluva och solbrillor istället för svarta hatten - bra idé.
Om en vecka är det ADVENT! Då ska re va fint i hela huset. Veckan kommer att bestå av gardinstrykning. Förbereder så att det bara är att sätta upp allt på fredag och ADVENTS-MYSET infinner sig! Jag har fått en flaska ÅRETS GLÖGG av chefen, den ska sprättas och avsmakas! Det finns massor att glädjas åt JUST NU! Känner mig på STRÅLANDE humör.
Nu ska jag för tusende gången försöka ladda över mina bilder från telefonen till datorn. Det går helt enkelt -skitdåligt men jag provar igen och hoppas att det ska lyckas.... HEJ HOPP!

Inga kommentarer: