torsdag 23 februari 2012

VB, VaB eller BB??

Förkortningar som liknar varandra....

VB - Vad är skillnaden?? Nåt sjuk över alltihopa kan man säga. Nu har vi suttit ännu en kväll med valberednings jobb... det är rätt intressant och förvånande.
Folk blir så otroligt glada när vi ringer. Kul att folk vill hjälpa till. Snart räcker inte platserna till. Det är några poster som inte är tillsatta men det avgörs imorgon - vi har bara inte bestämt än vilka som ska få  huvudroller. Det gäller att hitta de rätta argumenten för att vi ska nappa på just DEN personen. Detta är så nära en anställningsintervju man kan komma.
Men till dig som inte får någon namngiven post - Du ska inte vara ledsen - vi har anammat att Du gärna ställer upp och hjälper till när det behövs.  
Inte är det då nån sak att få folk att ställa upp i Skorped...

På söndag är det SSKs årsmöte - Du kommer väl??!! Det kommer att bli så kul, då presenteras den nya laguppställningen i föreningen!!  - fika och stipendieutdelning. 18.00 Skorpedsskolan

VAB - nix pix... inte idag, Jag har jobbat som vanligt. Hade massor att göra eftersom jag varit hemma med Nils några dagar.
Jag hade tur som en tok när jag åkte hem, polisen stod i Gärdal och pekade med hastighets-pistol... men tji fick de... jag körde prick lagom fort så där gick de bet. TACK Å LOV!!! Vissa kanske skulle ha köpt en lott men jag anser att man har nog tur bara en gång per dag.

BB - just idag, dubbel innebörd.
Imorse kom nyheten om att en liten prinsessa fötts. Vad den lilla bebisen ska heta får vi veta imorgon. Undra om en Kronprinsessa föder snyggare än oss andra eller om hon också kan få totalt hjärsläpp när det gör som mest ont?? Kastar sig vilt efter lustgasen och säger en massa fula ord??
Troligtvis är det nog så, är väl inte mer än människa hon heller. Det kvittar om man är kronprinsessa eller en helt vanlig brud - att föda barn är ganska så knepigt men det funkar på nåt obegripligt vis. Hela människokroppen är bra uträknat. Först känns det helt omöjligt och sen är det liksom bara klart!

BB - igen, nu när jag satt mig och zappade runt lite så hamnade jag på Big Brother - men makalöst vilka dårar - de klär sig som "jag vet inte vad" och de kan inte förstå varför de blir kallade för horor??? De kanske kan kolla in programmet sen... då kommer nog svaret.
Det sitter och gråter över allt möjligt,
- Han är dum, -Hon är dum, - Hon är blond och si och så.... - säg inte det här till nån, det här stannar mellan dig och mig (eller hur??)
Guuuuuuuuuuuuuuud va hon är schyyyyyyssst!! - Åhhhhhh vilka underbara människor det är här.... alla är bara såååååååååå stört sköna (så låter det nu... vänta tills om en vecka eller två)

Börjar jag bli gammal eller har BB bara spelat ut sin roll??? Det känns som folk går in i huset med den mest genom tiderna konstiga packningen. Stringtrosor och mössor är väl ungefär vad som dominerar - möjligen får det plats ett par benvärmare också...
Det värsta är att hur dåligt man än tycker att det är så kollar man ändå... Nu har jag sett 20 minuter och det känns som det räcker för mig.

Nu tar jag klivet från soffan till sängen... familjen sover och det borde nog jag göra också... Imorgon så hoppas jag på en feber- och ont-i-halsenfri morgon...

Natti natti!!

Inga kommentarer: