tisdag 21 februari 2012

Semeldagen

Vaknade igår och hade en krasslig Nils. Han hade varit orolig hela natten och med tanke på alla sjukdomar som härjar så va jag inte så förvånad...
Vi blev hemma och kurarade med glass, film och mjuka filten...
Trodde att han skulle vara pigg idag men så vaknade han idag med himla ont i halsen igen... svårt att veta vad som är bäst men nu bestämde jag att det fick bli en hemma dag idag också. Skolan ska vara ute och åka skidor hela dagen... kanske inte det bästa om man inte känner sig kry.

Jag känner mig alltid så strulig när jag inte är på jobbet som jag ska... tur att vi är förskonade mot sjukdomar - det är inte ofta det VABas i det här huset.

Igårkväll va jag och testade lite inför modevisningen imorgon kväll - ops, det blir spännande... Det va jag, Rogga och Marie... vi ska visst gå samtidigt... Som sagt - SPÄNNANDE!!

Idag är det fettisdagen - jag som har bakat semlor i två omgångar har nästan ingenting kvar  - Vi har både gjort semor och ätit bullarna med smör... Måste nog göra en bulldeg snart igen.


Nu ska jag ta hand om lille Nils... dricka lite kaffe och se ett avsnitt av Charlie och Lola (stackars mig, det finns dåliga barnprogram och urdåliga... detta hör till det sistnämnda)

--------------------------------------------------------------------

I helgen förlorade Skorped en riktig legend - Göran Hellgren gick ur tiden på tok i för ung ålder.
Skänker tankar till familjen! Vila i frid.

Inga kommentarer: