söndag 26 februari 2012

The power of landsbygd!

Då är det visst kväll igen. Helgen är över och nu väntar en ny vecka med en massa saker att göra. Hoppas att killarna håller sig friska. Det går en massa otrevliga förkylningar och magsjukor. Bara att hålla tummarna!
Kvällens årsmöte gick fantastiskt bra. Säga vad man vill - The POWER of Landsbygd!! Alla som vill åka skidor, spela fotboll, minigolf, tennis, gå på barngympa, bada i Vika... allt sköts av SSK. Alla gör det på sin fritid... visst har du också lite fritid över?? Kom och hjälp till när vi har våra arbetsdagar, kom med förslag på aktiviteter, tillsammans kan vi göra Skorped ännu bättre.

En härlig dag i Vika...
Visst vill vi väl kunna bada där
även sommaren 2012??
Sista veckan innan sportlovet - åh va kul vi ska ha. Bäst att gå och lägga sig - ska bara invänta att min bil kommer hem igen. Den har åkt till Bjästa och lämnat av en fjärdedel av familjen vid nattbussen... dags för en tripp till Norge några dagar.
Jag tycker att Rickard gör det fantastiskt bra som orkar resa hela tiden - Jag skulle bli tokig om jag skulle vara borta från barnen i tid och otid... Jag har det rätt bra som får sova med dem varje natt. LYX!!

Det här har varit en härlig helg. Soligt och grannt. Glada barn, fika på bron, gnistrande snö och takdropp... Igår fick jag en bukett tulpaner av min fina vän Marina... varför?? Jo för att jag förtjänat det av nån anledning - Tusen tack - det blev jag verkligen glad för.

Jag har det förmodligen bäst i hela världen!

Inga kommentarer: