lördag 4 februari 2012

Nordingrå idag

Idag har vi haft hockey sammandrag i HKH - HögaKusten hockey. Kändes rätt kallt att åka iväg imorse... skulle vara i Bjästa kl 8:50. Nils lämnade vi hos farmor och farfar... Tusen tack för det.

Jag fick sällskap av en annan hockeymamma och det är ju alltid trevligt att slippa köra ensam. Två surriga mammor och två spel-spända killar... TREVLIGT!!

Fikakorgen va högst intressant när vi kom fram - kaffe och macka - de är mumsigt det... Det går inte att slarva med... även om jag ibland blir hånad för min kaffetermos.

Som vanligt är det alltid lika roligt att se grabbarna spela. Idag hade vi ingen vidare tur men de spelade bra och det är ju huvudsaken.
Axel fick göra 3 mål i sista matchen och det är ju särskilt roligt såklart... Imorgon är det en ny drabbning fast med 02-laget. Vi ska vara på Skyttis 9:30 så det blir upp i ottan även då.

I hallen fanns även en bowlinghall... grabbarna tog en match
eftersom det var så lång väntetid mellan hockeymatcherna

Mammorna spelade också...

Hockeyklädd... i väntan på nästa match
Kevin, Måns, Joel, Micke och Axel

Hit vill grabbarna fler gånger...
Kanske måste vi ta med våra hockeykillar på en
bowlingkväll... fast då får det nog bli Örnsköldsviks bowlinghall

Ja så här kul har vi haft idag - eftersom matcherna är så spännande kan man inte knäppa några kort. Nu ska vi se Modo matchen... ser inte ut att gå så bra som vi hade väntat oss men det är ju två perioder kvar... så än kastar vi inte yxan i sjön.

Bäst att springa ner till pannan och kasta in lite mera ved... denna kyla är inte att leka med. Vi skulle egentligen haft sammandrag i Järved imorgon också men som det ser ut så är det så vansinnigt kallt så det är inställt. Trist men det går inte att spela utomhus vid -30 grader. Det innebär att mitt lilla kloningsbekymmer inte finns längre. Jag behöver alltså bara infinna mig vid en sarg.

Elda bör man annars dör man!

Inga kommentarer: