måndag 7 juni 2010

Tre dagar kvar!

Nu är det snart dags för sommarlov, snart dags för Rickard att komma hem... och snart är det dags för alla studenter att sjunga för full hals och åka lastbilsflak!!
Jag ser fram emot skolavslutningen - alla fina sånger gör ju att det tåras i ögonen. Måste fixa lite tårta som vi kan fika på kvällen.

Ikväll har mina guldgossar varit på fotbollsträning, Jag passade på att ta en promenad - inte nån vanligt promenad - blev ett Sherlocks Holmes uppdrag igen... På spaning med Katrin... En spännande promenad kan jag säga.

Farmor hade gjort sig en sväng till stan och shoppat lite fina grejor. Axel fick ett jättefint linne/tröja och Nils ett par ursnygga shorts. Tack snälla farmor - åh va du skämmer bort oss! Tror även hon köpt lite till sig själv där vi va bidragande med ett presentkort - BRA att hon unnar sig något själv!
Kvällsfikat blev saft och skorpor - är'e sommar så är'e... sommarsaft och skorpor - de är mums!

Nu ska jag kasta mig i säng - ska lämna in min bil imorgon på Däckservice eller vad det heter - kom på att jag inte ens vet vart jag ska kämna in den... inte bra. Får väl ringa sambon imorgon och kolla så jag inte missförstått det hela.

God natt mina vänner - Skickar en krya-på-dig hälsning till hon som fick åka ambulans idag - Inte får man bli sjuk nu när det är sommar och allt. Styrkekramar skickas med il-fart från mig, Axel och Nils (han har grubblat hela kvällen hur hon mår)
Nån fler som behöver en kram?? Ta för er vet' ja'!!

Inga kommentarer: