söndag 6 juni 2010

Du gamla du fria...

... Ja, det är väl den sången som spelats lite här och där idag. Sveriges Nationaldag. Vi har roat oss på Olympia hela dagen. Mumsade hamburgare med supertrevliga familjen Strandberg från Ström. Blev bjuden på glass av Sten-Erik Persson - Nogger - det va länge sen må jag säga. Första matchen spelades mot Moliden, seger med 20 -0 Wow - vilket resultat. Andra matchen spelades mot Kubbe som slutade 6 -5 till Anundsjö! Vinst båda matcherna... kul MEN kuligast va att barnen såg ut att trivas. Efter allt spelande blev det saft och macka - man blir hungrig av att spela fotboll!!

Kom hem strax efter tre och fick äta tacorester på faktorsvägen. Sen bar det iväg till minigolfbanan där firandet av 6:e juni skulle ske. Fanns inte så mycket att förbereda men jag satte upp en flagga, målade flaggor på barnens kinder... köpte kaffe, mackor, toast och lite annat... Vi roade oss med att surra med folk, gå tipsrunda med rätt svåra frågor... sista frågan hade jag då rätt på - Svaret va Jacobsonska organet - Ni skulle bara läst frågan!!

Nu har barnen badat och sover gott - imorgon är det dags för en ny arbetsvecka. Nils ska på utflykt så det gäller att packa hans lilla ryggsäck med lite fika - tänk att det är så kul att gå på utflykt!

Det återstår inte mycket för mig nu - dags att gå till sängs!

MEN, det har varit oväntat besök här i natt... min nya fina solstol har ett stort brännmärke på sitsen - hm, inte bra, beviset låg under stolen - en fimp av märket Right... Sherlocks Holmes är i farten igen...

Sov så gott, imorgon väntar en ny spännande dag och vecka!! Nån som vet vart man köper snygga och billiga utekrukor?? Dags att plantera lite!

Inga kommentarer: