tisdag 1 juni 2010

Sommarmånad!

1:a juni - nu är vi inne i första sommarmånaden. Härligt men ändå skrämmande... nu börjar paniken infinna sig. Man vill ha varmt och fint varje dag och som vanligt går man mellan hopp och förtvivlan. Idag har det varit en solig och fin dag. Roligt att åka till jobbet när solen gassar rätt igenom solglasögonen!

Chefen och jag gjorde en turné efter lunch - köpte lite sommarpresenter och blommor till oss själva. Va riktigt missnöjd över Gullängets handelsträdgårds utbud - hade en jättestor annons i tidningen men vart va blommorna?? Det blev några pelargonior och några kryddor... måste nog till Bredbyn och botanisera vad som finns där.

Farmor hämtade grabbarna på dagis för vi trodde att det va fotbollsträning ikväll, det va det inte. En lugn kväll istället. Axel och Emil fick för sig att det skulle sovas över hos varandra, alltså, Axel sover på Faktorsvägen i natt. Nils va trött så han somnade på soffan - helt ovetande vad storebror hade för planer som tur va.

Rickard åkte imorse, steg upp strax efter 4 och drog till Midlanda... tur att det finns morgonpigga taxi-drivers... TACK Anders för att du transporterar oss hit och dit. Igår va det jag som fick åka hem från stan.

Imorgon ska vi till Bjästa och göra snygga sommarfrisyrer på grabbarna. Undra just om de har bestämt vilket mönster de ska välja?? Björn hörs ju kunna göra alla mönster som barnen önskar så det kommer väl en bild på det imorgon.

Jag har iaf hällt upp min rabarbersaft så nu kan vi dricka hur mycke saft vi vill... Brukar hälla det på plastflaskor men ikväll fick jag en bra idé - Alla turk-yoghurt hinkar man har är perfekt för saft som ska frysas... man häller ju ändå över saften på en trevligare flaska när den ska användas....

Den första juni börjar gå mot sitt slut... snart är det semestertider... Fick reda på att jag är fri att ta semester redan veckan efter midsommar om jag vill - WOW - härligt. Sommarsemester är nåt särskilt - för att inte säga UNDERBART!!

Tack för idag... natti natti!

Inga kommentarer: