tisdag 8 juni 2010

Bil-doktorn!


Startade dagen med ett besök hos bil-doktorn på Däckladan - ha, jag visste ju inte alls vart jag skulle igår men vilken tur att jag började fundera - pinsamt om jag tittat in på andra däckfirman.
Fick hämtning av chefen och transport till jobbet. Kaffe och morgonsurr....

Dagen har flutit på - nu jobbar vi undan allt vi kan så vi får semester nån gång. Mina dagar består av mycké kulturrapportering. Strålande när man ser att högarna minskar.

Lunchen va en raketrunda på stan - Nils stövlar hade spruckit i alla sömmar - SKITKVALITET!! Köpte dem för si så där en månad sen. Damen i butiken sa att gummit blir lite svgare om man köper reastövlar - skitsnack - då borde de väl säga till om det när man handlar. Jag fick iaf tillgodo så vi får väl gå dit igen och köpa nya eller så kanske de har nå snyggt till mig.
Sen bar det iväg på nästa ställe - inhandlade en fin korg som skulle till Blomsterateljen för att få sig en fin plantering - DEN BLEV JÄTTEFIN!!
Efter det vidare till KappAhl för byte av storlek på farmors inköp igår - inte lätt för en farmor att hålla koll på barnbarnens storlekar. Mina grabbars kläder va iaf helt perfekt!
Tur att jag hade med mig en matlåda idag så jag kunde ränna på stan med mätt mage.

Hämtade bilen och 1000 kr senare hade jag en bil som hade rätt hjulinställning och en otrasig fälg...
Jag känner mig som en tornado som drar fram - Undra just om nästa storm döps efter mig - ??

Som om nu detta inte vore nog - Det är nåt mysko ljud när jag startar bilen och det vankas besiktning till veckan... vad gör man då?? Jo, givetvis svänger man in till Skorpeds bilproffs - HELLSTRÖM. Tur har man också - han skulle göra en undersökning av patienten imorgon. BRA eftersom jag är ledig och inte alls behöver nån bil.

Ikväll har jag och Axel gått igenom alla hans jobb han gjort i skolan under sitt första år... Teckningar, räkneböcker, skrivböcker och lite annat. Han är verkligen stolt över vad han uträttat i Miniettan.
Axel hade turen ikväll att få hänga med super snälla Anders på en lastbilssväng till Bredbyn. Smart som han va så sa han inget till Nils vad han haft för sig... Nils hälsade på hos Oscar och spelade lite spel så han märkte aldrig är Axel drog iväg...

Jag har städat skafferiet och hade planer att göra ännu mera men jag är sååå himla trött. Kom på att det måste vara allergitabletterna som gör att jag är helt mosig i huvudet.
Det kanske inte skulle vara så dumt av mig att gå och lägga mig men alla vet ju hur jag fungerar... går inte och lägger mig i första taget -

Nu har jag iaf läget under kontroll - imorgonkväll ska jag göra en tårta som vi ska mumsa på efter skolavslutningen. Ska nog ta och sno ihop lite bullar också. Oj, vilka planer jag har för min lediga dag. Undra just hur mycket av allt jag hinner med??

Bäst att göra kväll!! Natti natti!

Inga kommentarer: