tisdag 15 juni 2010

Semester-slut-spurt...

Nu råder bråda tider. Jag hinner inte ens blogga.
Slängde iväg ett inlägg från fredagens fest via mobilen och sen dess har det varit lugnt på bloggfronten. Helgen va bra... barnen har sommarlov, sambon är hemma, jag är på jobbet och gör bort det sista innan det är semester.
Ikväll har vi sommaravslutning med jobbet. Middag på Richard sångkock och sen är det styrelsemöte men det behöver inte jag vara med på. Jag ska hem och fira dagens jubilar... GRATTIS OVE (Vårt data stöd i livet) på din stora jämna dag. Igår va det Lina som fyllde år... inte klokt va det är födelsedagar hela tiden.

Imorgon ska vi göra en familjeutflykt till Sollefteå - Bilen och husvagnen ska besiktigas... tur att jag lämnade in bilen hos Bertil H förra veckan - då kan man ju alltid hoppas att den går igenom.

Nu ska jag sticka iväg på stan en sväng innan det är dags att samlas med styrelsen... undra om de ha köpt nån fin sommarpresent åt oss i personalen??

Å här kommer några bilder från veckan/helgen som va....


Axel, Isak och Erik väntar på bussen innan skolavslutningen - SNYGGINGAR!!

I strålande solsken promenerade alla skolbarn till Skorpeds kyrka.

Visst är de fina... å sjöng för full hals gjorde de också!

Familjen Westmans underbara buffé å mer fanns det...
Underbart gott... Lovade mig själv att aldrig bli mätt men Ni vet hur det går...

Å festen fortsatte... stora och små drack de som de tyckte om...

Ja, det va lite blandade bilder från helgen som varit!!  Nästa helg är det fest hos "Viccan och Daniel... då kommer det väl bilder där ifrån! :-)

1 kommentar:

Maria S som i Ström sa...

En nyfiken fråga från en nyfiken jänta. Va´fick ni, va´fick ni?