onsdag 1 december 2010

Summan av ingenting

Måste bara lägga in minst en
julbild i varje inlägg.
Har tappat en del av julkänslan
och den måste jag försöka hitta igen!
Jaha, då är det kväll igen. Jag kan konstatera att jag har inte uträttat nåt vettigt idag. Cyklade 10 km imorse... Sen stuttade jag omkring här hemma och gjorde lite småfix... Skjutsade Nils till rytmiken och hämtade hem honom lika fort... En välförtjänt kaffepaus med Anna, fick prata lite strunt en stund och dessutom hade både hon och jag tjänat 100 kr var på att shoppa, bra gjort! Fixade mat och for på hockeyträning... fick Axels skridskor slipade och fixade en kurs i samma ögonblick.
Hem och slängde Axel i duschen medan jag gjorde goda korvmackor åt oss som åt middag kl 15.

Allt detta men känns ändå som jag inte gjort nåt vettigt. Jag har fått SMS av Rickard och där verkar det fungera bra. YES! Skulle vara mycket värre om han sa att allt va pest. Nu ska han upp i en okristlig tid imorgonbitti - 04.45 - Rädd att försova sig så snäll som jag är så har jag ställt kl på 00.45 och har lovat att väcka honom... Vad gör man inte för sin älskling. Förstår att det är spännande på alla vis att vara där borta. Fy va man skulle skämmas om det första man gör är att försova sig.

Därför ska jag ta och packa ihop - känns nästan som att jag gör nåt fel om jag går och lägger mig nu. Tror att jag tar med mig en dator och kollar nåt intressant på alla playkanaler. -allt sänds ju på bästa sändningstid - 20.00 så hur gärna man än vill så kan man inte se allt.
Ikväll har jag sett bonde söker fru... Ja, vad ska man säga - ingen riktigt romantik än iaf. MEN nästa avsnitt ser ju riktigt spännande du.

Måste bara få skicka en GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN till alla som heter OSCAR. Min farfar hette det så och om han nu mot förmodan läser bloggen... (Finns det bredband i himlen??) känn dig grattat iaf.
Det finns ju fler med samma namn - en som är en riktigt fartdåre och en som lever på blåbärssoppa - Grattis på er!

Nä om jag ska agera fröken väckning så är det nog bäst att göra kväll -

Imorgon kommer mer från denna intressanta del av Skorped! 

Inga kommentarer: