söndag 5 december 2010

Inmätning!

God morgon världen!
Vilken toppen morgon. Andra advent. ljusen lyser upp köksbordet... Kaffe och julkalendern fick bli startskottet för den här dagen.
Nu har jag varit en sväng i tvättstugan och förhindrat en översvämning, av kläder alltså... Va väl inte värst denna gången men tar man det inte undan för undan så blir linorna fulla och strykhögen växer...
Vi har även varit och röjt lite på barnens rum och då passade vi på att göra en koll om grabbarna vuxit nåt sen i augusti... jopp - tre centimeter var, inte undra på att kläderna krymper.
Nils är idag 122 cm lång och Axel är 130 cm.

Nu ska jag dra igång en julskiva och sen blir det nog lite bakning... hittade nåt halvfabrikat på Nordhallen igår när jag gick där och fördrev tiden medan Axel tränade. Måste  testas. Tror även att grabbarna ska få baka lite pepparkakor om de har lust. Man skulle ju även kunna röra ihop en trolldeg - det är ju också rätt kul att greja med.
Vi får väl se hur det blir.
Kallt som burret är det då ute - vi som skulle åka skridskor...Fast det är ju rätt mycket snö på planen också.... skottar man där håller man sig nog varm ;-)

Inga kommentarer: