torsdag 16 december 2010

En hemmadag

Det blev en ofrivillig hemma dag idag. Jag hade tänkt att Nils skulle få gå på dagis idag eftersom han inte mått illa på hela dagen igår men så tänkte jag till... att lämna ett barn som inte ätit nåt på en hel dag och är rätt risig i magen kanske inte ska lämnas bort. Kloka mamman va hemma med barnet och jag tror att det va bra. Han har varit rätt trög idag också.
Jag har grejat lite här hemma och gjort lite nödvända SV saker...
Det blev även bakat lite pepparkakor - stora fina hjärtan som nu hänger i fönstret. Skulle givetvis ha dekorerat dem också men orkade inte söla med nån kristyr... vem vet - kanske sen.

Vi har även tagit fram lite tomtar och nu ska det väl snart vara jul i huset. Bara pepparkaks doften gör ju att det blir en viss julkänsla.

Snön har fallit och jag fick skottat av Tommy Näs - så bra. Det va rätt mycket så en traktor kändes nödvändigt. Jag har varit ute och skottat runt bron och gjort fin-liret!

Nu ska vi snart få till lite mat i det här huset... undra just vad det ska bli för smarrigt idag. Har ingen idé just nu men det blir nog nåt!
Jo jag måste få efterlysa en bok... är det någon som har denna?? Jag är i stort behov av en sån!!

Ajöss!

Inga kommentarer: