onsdag 15 december 2010

Full fart...

... på mig iaf. Nu har jag packat köttet jag fick och det känns mycket bra. Tur att det är kallt så fryser det till bra ute på altanen. Ska ta mig ner till frysen och fixa så att allt får plats. Det bästa är ju att få lägga ner det fruset... då behöver man inte placera ut det så noga.
Det har tagit hela förmiddagen. TUSEN TACK till Världens bästa STEFAN JONSSON som fixat allt så bra. Det hade visst varit kallt om fingrarna att stycka ner köttet - och jag behövde inte ens vara där. Han kom med det hem till mig så allt löste sig på det allra bästa sättet för min del!
Jag hoppas att den lilla julklappen han fick värmer gott om det skulle bli ännu kallare!

Jag har stekt tacofärs som blir bra att finna till fredagsmiddagen. Jag har även gjort en stor laddning med köttfärssås... stekt grytbitar som puttrar fint på spisen. Nu ska jag ta tag i jul-köttbullarna snart.

9 dagar till jul och allt är inte riktigt klart... men snart snart så ska nog julklapparna vara färdiga och det blir jul i huset på riktigt!
Just nu känns allt som ett enda kaos och inte är det så där julfint som jag önskade att det var heller. MEN man kan ju inte får allt.

Nu håller jag tummarna att vi andra två får vara friska. Axel ska på träning och super farfar har lovat att skjutsa. Vilken tur jag har som får så bra hjälp av alla!!

Inga kommentarer: